• Semesterstängt på förlaget?

  Publicerad

  Har du förlag och sköter distributionen på egen hand? Kom ihåg att ändra lagerstatusen till "tillfälligt slut" om du reser bort i sommar. Skriv datumet du är tillbaka i rutan "förväntad leverans". Då kan bokhandlarna fortfarande lägga beställningar men vet att leveransen dröjer. 

  Kom ihåg att ändra till "finns i lager" när du är hemma igen. 

 • Kampanj eller rea - nu syns flera priser i Bokinfo

  Publicerad

  Nu kan förlag informera om kampanjpriser och visa reapriser på ett tydligare sätt via Bokinfo.

  Kampanj och rea-priser visas i rött vid beställningsknappen och i träfflistan under den period de gäller. De framgår även i kundvagnen och orderhistoriken hos bokhandlarna och i beställningarna hos förlagen.

  Möjligheten att lägga till flera priser kan också användas av läromedelsförlag som säljer digitala produkter med olika slags licenser.

  Vill du veta mer om hur våra nya pristyper och hur du kan använda dem kontakta oss info@bokinfo.se

 • Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

  Publicerad

  I vårt nyhetsbrev kan du läsa om vad som är på gång på Bokinfo just nu. Du får information om nya tjänster och funktioner, tips hur du hittar böcker, råd och fakta om metadata med mera. 

  Vi planerar att skicka ut nyhetsbrevet ungefär 4 gånger per år. 

  Anmäl dig till nyhetsbrevet här!

 • Vilka titlar gäller fakturan?

  Publicerad

  I juni får du som registrerat böcker mellan den 15 februari och den 15 maj din faktura från oss.

  Undrar du vilka titlar fakturan gäller?

  Klistra in och sök på "fakturadatum:2022-05" i sökrutan så får du fram en lista. 

 • Nytt och enklare sätt att lägga in omslagsbilder

  Publicerad

  Nu kan du lägga in dina omslagsbilder utan att ha en länk. Ladda upp bilderna i vår bildbank så ordnar vi länken som återförsäljarna behöver. 

  Hör av dig till info@bokinfo.se så lägger vi till bildbanken till din inloggning. Är du ny i Bokinfo (gått med efter 15 november) finns bildbanken redan på din inloggning. 

 • Skicka gärna katalogexemplaren digitalt

  Publicerad

  För miljöns skull försöker vi minska antalet fysiska katalogexemplar. Därför tar vi gärna emot dem digitalt i stället (tex tryck-pdfer). Mejla oss om du och ditt förlag är intresserade av att börja skicka digitala katalogexemplar info@bokinfo.se

 • Hittat något som inte stämmer?

  Publicerad

  Har du hittat ett felstavat namn, en felaktig bandtyp eller ett serienamn som saknas? Vad bra! Rapportera det till oss så rättar vi till det.

  Klicka på "Rapportera fel", uppe till höger på boksidan. Beskriv kort vad felet gäller och klicka på skicka så fixar vi så fort vi hinner.

;