Distribuera själv eller via en distributör - vad gäller?

Distribution på egen hand

Om du har eget företag kan du distribuera din bok på egen hand, det vill säga ta emot order och skicka böcker och fakturor till bokhandlarna. Läs mer.

Publit 

Anlitar du Publit sköter de om registreringen av boken i Bokinfo och tar hand om alla beställningar från bokhandeln. När du har tecknat avtal med oss får du en inloggning till vår sajt där du kan se hur informationen om boken presenteras. Om du vill ändra någon information kontaktar du Publit. 

Förlagssystem

Förlagssystem har två olika distributionslösningar: Bas och kommission. Här kan du läsa mer om dem.

Stjärndistribution

Om du distribuerar dina böcker via Stjärndistribution behöver du inte teckna något avtal med oss. Stjärndistribution sköter om registreringen av din bok och tar hand om alla beställningar. Kontakta oss om du vill ha en inloggning till Bokinfo för att se hur informationen om boken presenteras.

Axiell Media

Du registrerar själv din bok på vår webb och skickar ett katalogexemplar av boken till info@bokinfo.se I Axiells system kan du hämta in informationen om boken från oss om du vill.

LogistikTeamet

Anlitar du LogistikTeamet sköter de om registreringen och distributionen av din bok. När du tecknat avtal med oss får du en inloggning till Bokinfo där du kan se hur informationen om boken presenteras.  Om du vill ändra någon information kontaktar du LogistikTeamet. 

;