Ger du ut böcker?


Registrera dina böcker hos oss
och nå alla bokhandlare.

Har du en bokhandel?


Hitta aktuell information
om alla böcker från alla förlag.

Bokinfo informerar

RSS
 • Problem att logga in?

  Vi har gjort en säkerhetsuppdatering som kan ha påverkat lösenordet för några av er. Om du inte kan logga in med ditt vanliga lösenord, skicka efter ett nytt genom att klicka på länken "Glömt lösenord" högst upp till höger på sidan. När du har fått det nya lösenordet kan du byta ut det under Inställningar. 

  Hör av dig om något skulle krångla info@bokinfo.se eller 08-698 33 30

   

  Vi har gjort en säkerhetsuppdatering som kan ha påverkat lösenordet för några av er. Om du inte kan logga in med ditt vanliga lösenord, skicka efter ett nytt genom att klicka på länken "Glömt... 

 • Semesterstängt på förlaget?

  Har du eget förlag och sköter distributionen på egen hand? Kom ihåg att ändra lagerstatusen på dina böcker till Tillfälligt slut om du tar ledigt. Skriv datumet du är tillbaka som Förväntad leverans. Då kan bokhandlarna beställa men vet att leveransen dröjer. 

  Kom ihåg att ändra till Finns i lager när du är hemma igen!

   

  Har du eget förlag och sköter distributionen på egen hand? Kom ihåg att ändra lagerstatusen på dina böcker till Tillfälligt slut om du tar ledigt. Skriv datumet du är tillbaka som... 

 • Vilka titlar gäller fakturan?

  I början av juni får som registrerat böcker sedan den 15 februari 2021 en faktura från oss. Undrar du vilka titlar fakturan gäller?

  Klistra in och sök på "fakturadatum:2021-05" i sökrutan så får du fram en lista. 

   

  I början av juni får som registrerat böcker sedan den 15 februari 2021 en faktura från oss. Undrar du vilka titlar fakturan gäller?

  Klistra in och sök på "fakturadatum:2021-05" i sökrutan så... 

 • Styckförsäljning av e-böcker - snart via Bokinfo!

  I samarbete med Publit bygger vi ut vår nya tjänst Digital distribution med styckförsäljning av e-böcker till Adlibris, Bokus och Bokon. Sedan tidigare når man streamingleverantörerna via oss.

  Målet är att hanteringen av filer och metadata om digitala böcker ska vara så enkel som möjligt för er på förlagen. Genom samarbetet kan även Publit förse oss med metadata om digitala böcker. 

  Läs mer om den nya satsningen i vårt pressmeddelande

   

  I samarbete med Publit bygger vi ut vår nya tjänst Digital distribution med styckförsäljning av e-böcker till Adlibris, Bokus och Bokon. Sedan... 

 • Planera bokinköpen till bibblan med SvB och Bokinfo

  Tillsammans med tidningen Svensk Bokhandel har vi tagit fram ett nytt inköpsunderlag för bibliotek - Papperskatalogerna Vårens, Sommarens och Höstens Böcker i Excel-format. Listorna är länkade till Bokinfos webbtjänst. Där hittar du mer information och kan söka vidare i utgivningen från alla svenska förlag. 

  1) Botanisera bland boknyheterna i papperskatalogen.
  2) Sortera och filtrera Excel-listan på förlag, utgivningsdatum eller ämne.
  3) Skriv kommentarer och markera vilka böcker du vill köpa in. 

  Mer om Bokinfo för bibliotek hittar du här. 

   

  Tillsammans med tidningen Svensk Bokhandel har vi tagit fram ett nytt inköpsunderlag för bibliotek - Papperskatalogerna Vårens, Sommarens och Höstens Böcker i Excel-format. Listorna är länkade till Bokinfos... 

 • Ny tjänst - Digital distribution!

  Distribuera dina e-böcker och ljudböcker till Storytel, Bookbeat, Google, Apple och Overdrive. Och snart även som styckförsäljning till Adlibris, Bokus och Bokon.

  Distributionen är kostnadsfri för dig som lägger upp metadata hos oss. 

  Observera att du behöver avtal med återförsäljarna för att komma med i deras utbud. Nu arbetar vi med de sista tekniska detaljerna för att koppla ihop oss med återförsäljarna. I början av 2021 är tjänsten igång.

  Låter det intressant? Skicka ett mejl till info@bokinfo.se

  Läs mer om Bokinfo Digital distribution här.

   

  Distribuera dina e-böcker och ljudböcker till Storytel, Bookbeat, Google, Apple och Overdrive. Och snart även som styckförsäljning till Adlibris, Bokus och Bokon.

  Distributionen är kostnadsfri för dig... 

 • Digitala böcker på topplistan!

  Har du en e-bok eller MP3 som säljer bra? Tänk på att den måste finnas registrerad i Bokinfo för att kunna visas på topplistorna. Topplistorna bygger på statistiken vi samlar in från återförsäljare och streamingleverantörer. Finns inte boken hos oss visas den som ”okänd titel”. I veckotopplistorna visas styckförsäljningen av nedladdningsbara titlar. Streamingleverantörernas siffror finns med i månadstopplistorna.

  E-böcker och nedladdningsbara ljudböcker registrerar du på samma sätt som pappersböcker. Som mediatyp väljer du: Nedladdningsbar bok och som distributör väljer du din e-boksdistributör. 

  Om pappersboken redan finns i Bokinfo behöver du inte fylla i hela formuläret från början. Gör istället så här:
  Öppna ett nytt registreringsformulär
  Klistra in pappersbokens ISBN i rutan "Kopiera info från"  
  Klicka på Kopiera.
  Fyll i informationen som saknas.

  Klart!

  Du vet väl att du nu även kan distribuera e-böcker och nedladdningsbara ljudböcker via oss?
  Läs mer under Digital Distribution eller hör av dig så berättar vi mer info@bokinfo.se

   

  Har du en e-bok eller MP3 som säljer bra? Tänk på att den måste finnas registrerad i Bokinfo för att kunna visas på topplistorna. Topplistorna bygger på statistiken vi samlar in från... 

 • Kom ihåg - mått och vikt!

  Ange alltid mått och vikt på dina böcker när du registrerar dem i Bokinfo. Mått och vikt är avgörande för att nätbokhandlarna ska kunna beräkna frakt och för att deras kunder ska kunna välja fraktsätt. 

  Du skriver in bokens mått (i millimeter) och vikt
  (i gram) på fliken "Information 3".

   

  Ange alltid mått och vikt på dina böcker när du registrerar dem i Bokinfo. Mått och vikt är avgörande för att nätbokhandlarna ska kunna beräkna frakt och för att deras kunder ska kunna... 

Aktuella böcker i media

Laddar böcker...
;