Har du gett ut en bok?

 

Via oss når du ut till bokhandlarna.
Läs om hur du går med.

Säljer du böcker?


Ta genvägen till Sveriges böcker.
Hitta aktuell information från alla förlag. 

Bokinfo informerar

RSS
 • Skicka gärna katalogexemplaren digitalt

  För miljöns skull försöker vi minska antalet fysiska katalogexemplar. Därför tar vi gärna emot digitala katalogexemplar i stället (tex tryck-pdfer). Mejla oss om du och ditt förlag är intresserade info@bokinfo.se

   

  För miljöns skull försöker vi minska antalet fysiska katalogexemplar. Därför tar vi gärna emot digitala katalogexemplar i stället (tex tryck-pdfer). Mejla oss om du och ditt förlag är... 

 • Vilka titlar gäller fakturan?

  I september fick du som registrerade böcker mellan den 15 maj och den 15 augusti 2021 en faktura från oss. Undrar du vilka titlar fakturan gäller?

  Klistra in och sök på "fakturadatum:2021-08" i sökrutan så får du fram en lista. 

   

  I september fick du som registrerade böcker mellan den 15 maj och den 15 augusti 2021 en faktura från oss. Undrar du vilka titlar fakturan gäller?

  Klistra in och sök på "fakturadatum:2021-08" i sökrutan... 

 • Hittat något som inte stämmer?

  Har du hittat ett felstavat namn, en felaktig bandtyp eller ett serienamn som saknas? Vad bra! Rapportera det till oss så rättar vi till det.

  Klicka på "Rapportera fel", uppe till höger på boksidan. Beskriv kort vad felet gäller och klicka på skicka så fixar vi så fort vi hinner.

   

  Har du hittat ett felstavat namn, en felaktig bandtyp eller ett serienamn som saknas? Vad bra! Rapportera... 

 • Planera bokinköpen till bibblan med SvB och Bokinfo

  Tillsammans med tidningen Svensk Bokhandel har vi tagit fram ett nytt inköpsunderlag för bibliotek - Papperskatalogerna Vårens, Sommarens och Höstens Böcker i Excel-format. Listorna är länkade till Bokinfos webbtjänst. Där hittar du mer information och kan söka vidare i utgivningen från alla svenska förlag. 

  1) Botanisera bland boknyheterna i papperskatalogen.
  2) Sortera och filtrera Excel-listan på förlag, utgivningsdatum eller ämne.
  3) Skriv kommentarer och markera vilka böcker du vill köpa in. 

  Mer om Bokinfo för bibliotek hittar du här. 

   

  Tillsammans med tidningen Svensk Bokhandel har vi tagit fram ett nytt inköpsunderlag för bibliotek - Papperskatalogerna Vårens, Sommarens och Höstens Böcker i Excel-format. Listorna är länkade till Bokinfos... 

 • Digitala böcker på topplistan!

  Har du en e-bok eller MP3 som säljer bra? Tänk på att den måste finnas registrerad i Bokinfo för att kunna visas på topplistorna. Topplistorna bygger på statistiken vi samlar in från återförsäljare och streamingleverantörer. Finns inte boken hos oss visas den som ”okänd titel”. I veckotopplistorna visas styckförsäljningen av nedladdningsbara titlar. Streamingleverantörernas siffror finns med i månadstopplistorna.

  E-böcker och nedladdningsbara ljudböcker registrerar du på samma sätt som pappersböcker. Som mediatyp väljer du: Nedladdningsbar bok och som distributör väljer du din e-boksdistributör. 

  Om pappersboken redan finns i Bokinfo behöver du inte fylla i hela formuläret från början. Gör istället så här:
  Öppna ett nytt registreringsformulär
  Klistra in pappersbokens ISBN i rutan "Kopiera info från"  
  Klicka på Kopiera.
  Fyll i informationen som saknas.

  Klart!

  Du vet väl att du nu även kan distribuera e-böcker och nedladdningsbara ljudböcker via oss?
  Läs mer under Digital Distribution eller hör av dig så berättar vi mer info@bokinfo.se

   

  Har du en e-bok eller MP3 som säljer bra? Tänk på att den måste finnas registrerad i Bokinfo för att kunna visas på topplistorna. Topplistorna bygger på statistiken vi samlar in från... 

Aktuella böcker i media

Laddar böcker...
;